Kaarina-Lehti

www.kaarina-lehti.fi Aktiviteetit messuilla: Keräämme lukijapalautetta ja juttuvinkkejä, sekä markkinoimme lehden tilauksia.

Kaarina-Teatteri ry

www.kaarina-teatteri.fi Tietoa Kaarina-Teatterin ohjelmistosta keväällä, kesällä ja syksyllä 2019. Paikalla Kaarina-Teatterin roolihahmoja.

Kaarinan Autokoulu

www.kaarinanautokoulu.fi Tietoa nykypäivän liikennekoulutuksesta. Tule juttelemaan liikenneopettajan kanssa paikan päälle!

Kaarinan Keskusta ry

www.keskusta.fi/kaarina Eduskuntavaalimateriaalia, keskustelua, kahvia

Kaarinan kokoomus

www.kokoomuskaarina.fi Tietoa ja suu makiaksi. Mukana ovat kaikki Kaarinan kokoomusyhdistykset: Piikkiön Kokoomus, Kaarinan Kokoomus, Littoisten Kokoomus, Kaarinan Kokoomusnaiset ja Kaarinan Kokoomuksen Nuoret.

Kaarinan lukion aikuislinja

kaarinanlukio.fi/aikuislinja/ Tietokilpailu, jossa onnekkaat palkitaan! Houkuttelemme sinut tutustumaan opiskelumahdollisuuksiin perinteisesti suklaakonvehtien avulla. Kaarinan lukion aikuislinja on avoin kaikille ja oivallinen väylä eteenpäin eri elämäntilanteissa!

Kaarinan lukion aikuislinja

kaarinanlukio.fi Tietokilpailu, jossa onnekkaat palkitaan! Houkuttelemme sinut tutustumaan opiskelumahdollisuuksiin perinteisesti suklaakonvehtien avulla. Kaarinan lukion aikuislinja on avoin kaikille ja oivallinen väylä eteenpäin eri elämäntilanteissa!

Kaarinan Lukko

www.kaarinanlukko.fi Lukitustuotteita

Kaarinan Sisustuskulma Oy

Omassa liikkeessäni myymiäni tuotteita. Käsintehtyjä kynttilöiitä, Hamam-pyyhkeitä ym.

Kaarinan Vasemmistoliitto ry

Kaarinan Vasemmistoliitto ry

Katariinan Kruunu Oy

www.katariinankruunu.fi Aktiviteetit messuilla:  Arvonta, tuotenäytteitä

Kauneushuone La Fiamma

  Tuotetarjouksia, arvontaa sekä -15% messujen aikana varatuista hoidoista

Kauneuskeskus ManuElli

www.manuelli.fi Mago hiustenpidennysnäytös ja pidennyskonsultaatio sekä esillä kasvipohjainen hiusväri Botanéa ja Source Essentielle hiustenhoitosarja

Kavalton tila

www.kavaltontila.com Myynnissä Kavalton tilan limppua, pikkuleipiä yms. Voit kysellä tarjousta juhliisi tai kokouspäivään. Äitienpäivälounaalle pöydät varattavissa. Arvontaa.

Koivukankare ja Kuusisto-Line

www.koivukankare.com www.kuusis-line.fi Laivamatkoja, Lounaslippuja, Vappulounas, Äitienpäivä-lounas

Liedon Säästöpankki

www.saastopankki.fi/lieto Osastollamme pääset näkemään, miten säästämällä säännöllisesti voit kartuttaa merkittävän summan tulevaisuuden unelmien mahdollistamiseksi. Yhteydenottopyynnön jättäneiden kesken arvomme 50 €:n rahastolahjan Sp-Rahastoyhtiön rahastoon.

Matkatoimisto Forte

www.travel-forte.com Henkilökohtaista ja sujuvaa palvelua kaikissa matkojen varaamisen liittyvissä asioissa. Osallistu arvontaan.

Mehiläinen

Mökki Galleria

www.mokkigalleria.fi Lasten kirjasta väritys lomakkeita.

NOSH – edustaja Susanna Kuisma

www.facebook.com/groups/143572346218620/ Laadukkaita ja kestäviä, sertifioituja naisten ja lasten luomupuuvillaisua vaatteita.

OP Kaarina