Näytteilleasettajaksi?

Ilmoittautuminen

Messut on peruttu koronatilanteen vuoksi. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme uudesta ajankohdasta  myöhemmin.

 

Tänä vuonna tarjolla on sekä messupaikkoja sisätiloissa että ulkona. Sisäpaikkoja on 31 kpl ja ulkopaikkoja 10 kpl.

Ilmoittautuminen on nyt auki kaarinalaisille yrityksille/yhdistyksille. Ulkopaikkakuntalaiset voivat varata mahdollisia vapaita paikkoja sen jälkeen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1 vko ennen messuja.

Kerro ilmoittautuessasi mitä myyt ständilläsi.

Messupaikan sisältö

Sisäpaikka

Messupaikan hinta on 80 euroa alv 0%. Hinta sisältää 70×140 cm pöydän ja tuolin. Mikäli et halua pöytää vaan tuot oman telineen tai vaaterekin, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään 1 vko ennen messuja.

Näytteilleasettajat saavat myös logonsa näille messusivuille, joten muista lähettää logosi ilmoittautumisen yhteydessä. Toimita logosi sähköpostin liitteenä osoitteeseen camilla@camilla.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Logo / Kaarinan messut / yrityksesi nimi”, jotta viesti ohjautuu oikein perille.

Ulkopaikka

Ulkopaikan hinta on 100 euroa alv 0%. Hinta sisältää 3×3 m messupaikan ulkona. Hinta ei sisällä telttaa. Huomioi myös, että autolla ei saa ajaa messualueelle edes lastauksen/purun ajaksi. Lähellä on kuitenkin p-paikka.

Näytteilleasettajat saavat myös logonsa näille messusivuille, joten muista lähettää logosi ilmoittautumisen yhteydessä. Toimita logosi sähköpostin liitteenä osoitteeseen camilla@camilla.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Logo / Kaarinan messut / yrityksesi nimi”, jotta viesti ohjautuu oikein perille.

Valmistautuminen messuille

Toimita ilmoittautumisen jälkeen logosi osoitteeseen camilla@camilla.fi. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Logo / Kaarinan messut / yrityksesi nimi”, jotta viesti ohjautuu oikein perille.

Messupaikkaa saa tulla valmistelemaan klo 15 alkaen. Kaikki messupaikat tulee olla valmiita klo 16.30.

 

UKK / Usein kysytyt kysymykset

 

Kysymys: Olen ilmoittautunut näytteilleasettajaksi ja maksanut maksun. Miten saan rahani takaisin, kun messut perutaan?

Vastaus: Sinulle lähetetään sähköposti asiasta 13.3.2020. Sähköpostissa on ohjeet miten tulee toimia  maksun palautusta ajatellen.

 

Kysymys: Miten ilmoittaudutaan näytteilleasettajaksi?

Vastaus: Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi  tästä linkistä.

 

Kysymys: Ketä muita näytteilleasettajia messuilla on?

Vastaus: Muita näytteilleasettajia pääset selaamaan Näytteilleasettajat-välilehdeltä.

 

Kysymys: En myy tuotteita. Voinko tulla messuille näytteilleasettajaksi?

Vastaus: Ehdottomasti voit! Toivomme, että saat paljon irti messuista, joten myy lahjakortteja/lippuja tai ota mukaan varauskalenterisi ja buukkaa aikoja messukävijöille messuillan aikana. Jos tämä ei ole mahdollista, keksi miten saisit messujen aikana palveluitasi myytyä.

 

Kysymys: Milloin messuständiä pääsee rakentamaan?

Vastaus: Messupäivänä keskiviikkona 1.4.2020 klo 15 ->. Ständi tulee olla valmis klo 16.30.

 

Kysymys: Onko mahdollista saada sähköä messupaikalle?

Vastaus: Emme voi luvata sähköä, mutta mikäli sisäpaikan ständin vieressä on pistorasia, saa sitä käyttää. Oma jatkojohto tulee olla mukana. Huomioi, että jatkojohto ei saa kulkea messukävijöiden käytävällä eikä myöskään häiritä muita näytteilleasettajia.

 

Kysymys: Voinko valita paikan messusalista?

Vastaus: Ei. Messutiimi suunnittelee ständien paikat viimeisen ilmoittautmispäivän jälkeen sen mukaan kuinka montako näytteilleasettajaa on ilmoittautunut eri teemojen alle. Näet paikkasi salikartasta, joka on esillä messupäivänä klo 15 Kaarina-salissa.

 

Kysymys: Minulla on oma teline tai vaatereki. Saako sen tuoda pöydän tilalle?

Vastaus: Kyllä! Ilmoita viimeistään 1 vko ennen messuja, mikäli et tarvitse pöytää. Huomioi, että messupaikan leveys on 140 cm eikä reki/teline saa ylittää tätä leveyttä.

 

Jos sinulle herää muita kysymyksiä, ota yhteyttä Yhteys-sivun kautta.